Sommarlov!!

Jaha, nu har sommarlovet börjat och man har pojkarna hemma hela dagen!! Vet inte riktigt hur det skall gå, lite nervös är man såklart, men det skall nog gå bra. Tur att de har simträning varje morgon så man kommer ju att vara där varje förmiddag mellan 9 - ca 12.30. Så det skall nog gå bra :) Hoppas jag... :S

Suck....!!!

KAN MAN INTE FÅ HA NÅGOT IFRED?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Förbannade spindlar!! =(

Gavin DeGraw & Colbie Caillat!

Då har man varit på sin första konsert här i staterna. Det var jag, Lisa och Sophie som gick och kollade på Gavin DeGraw och Colbie Caillat. Blev nästan hes av allt tjoande och döv av den höga musiken, men riktigt kul var det ändå!! :D
Tre fina blonda, svenska tjejer som är redo för konsert!!
Det började med....
Colbie Caillat!!!
Sen försökte Lisa fixa backstagepass så vi kunde träffa Gavin DeGraw, men tyvärr misslyckades hon.
Gavin DeGraw
Istället fick vi nöja oss med att se han och lyssna på musiken och skrika oss hesa!
Men det var bra det med!
Tydligen skall han komma till Sverige den 5 juli i Karlstad och i Nibe i Danmark den 6 juli, så det tycker jag att ni skall passa på att göra! Riktigt bra var det!! :D

Biofredag

Igår var det fredag. Snart sommarlov!! Jippie!!! Eller ja, jag har ju inte sommarlov, jag skall ju mer eller mindre jobba varje dag, fast det bli kanske förhoppnigsvis mest badande i poolen och det jobbet kan jag leva med! Men igår, så jobbade Claire hemifrån och de här förbannade städarna var här, men såklart så kommer de så sent att de fortfarande är här när pojkarna kommer hem från skolan.. Skitjobbigt tycker jag, för jag är helst inte i huset när de är här och jobbar. Tycker det bara känns konstigt. Men iallafall, Sam kom hem först som vanligt, han verkade mycket tröttare än han brukar vara, men han sa inget när jag frågade hur det var. Sen gick jag och mötte Charlie vid bussen. Claire kom ut och mötte oss och sa sen att Sam trodde att han hade feber, så hon gick och tog tempen på honom. Ja, han hade feber. Men Charlie hade fortfarande simträning, så Claire tog honom till träningen och jag kunde mer eller mindre sluta jobba för dagen då. Men eftersom alla andra jobbar klockan fyra så kunde jag ju lika gärna vara hemma och passa Sam, ge honom lite mat och vatten och sa till honom att gå och lägga sig och vila en stund. Detta var första gången någon av dem har blivit sjuk när jag har varit här och det var första gången som jag "slutade" klockan fyra!!
Men på kvällen bestämde jag och Lisa oss för att kolla på bio, det blev... *Trumvirvel*.....
Madagaskar 3!! Vi skrattade oss mer eller mindre genom hela filmen! De är bara för goa! Fast ibland skrattade man bara åt pappa som skrattade jätemycket som satt på raden framför oss! xD
Men nästa film att se blir Ice age 4(?)!!! Dem är ju också bara för bra! Många filmer man skall se här nu...

Vanlig onsdag

Idag har varit en helt vanlig onsdag. Efter de vanliga morgonsysslorna så stack jag till TJ Maxx med Lisa. Sen gick vi och åt på en kinarestaurang (tror det var en kinesisk iallafall). Det var väldigt gott som vanligt! Det var ju inte första gången vi åt där. Sen fick jag med mig det som jag inte åt upp i en fin liten box.
Sen när jag var inne och gjorde ingenting så kollade jag ut genom fönstret och vet vi vad jag såg?? Jo, min kompis murmeldjuret!! Så då var jag bara tvungen att ta bild på honom för att ha bevis på att jag verkligen har sett honom.
Seeee, jag ljuger inte!

Paket

Idag har varit en helt vanlig måndag... alltså en tvättmåndag. På måndag är en kort dag i skolan för Charlie, så då kommer han hem vid ett. Då passar jag på att tvätta Sams kläder, men nu har jag börjat att tvätta bådas, det blir lättast så annars brukar jag tvätta Charlies på torsdagarna. Men men, så idag när Sam kom hem, Charlie och jag var där uppe och kollade på en hemsida, på hans kindel (kindle?).. pekskärm... thinkgeek.com eftersom jag undrade vad han önskar sig när han fyller år. Han hittade någon touch armbandsklocka, alltså när man tryckte på mitten av klockan så visade det med blåa prickar och en vit blinkande prick hur mycket klockan var. Ganska svårt att förklara men den ville han ha iallafall. Den kostade 50 dollar!! Så den får han inte av mig iallafall :P
Men sen när vi gick ner så såg jag att på ena bordet låg ett stort grönt paket.
Såg direkt att det var till mig, för de gröna paketen finns ju inte överallt. Så det var ett paktet från mamma! :D Hade efterfrågat lite av sakerna, så jag visste ju att det var på väg och vad det på ett ungefär skulle innehålla.
Men det innehöll det här:
Så nu skall man nog klara sig ett tag ;D

20!!!

Då var man inte tonåring längre. Hur känns det då? Tja, det känns väl inte så annorlunda. Fast jag fyllde ju fel år i fel land. Att fylla 20 i USA är inte lika stort som att fylla 20 i Sverige. Men, det blir bra iallafall, coca cola är ju alltid gott ;D
Så, i torsdags, fyllde jag 20. När jag steg upp på morgonen och gick in till köket så var det första jag hittade det här:
Tre heliumballonger, en tårta och ett kuvert med mitt namn på med en liten present i! Väldigt snällt av dem! Men eftersom det var torsdag så var man ju ändå tvungen att stiga upp 6.30 och börja jobba. Men när väl pojkarna hade gått till skolan och jag var ensam så hade jag tid att kolla in det jag hade fått, fast tårtan smakade jag inte på morgonen. Det var som min värd-pappa sa: "Även om du är vuxen nu så är det inte bra att äta tårta till frukost". Så tårta till frukost blev det inte. Men den ser ju lite farlig ut också.
Ni vet som sådana är pilgiftsgrodor i regnskogarna, de har ju klara, starka färger för att varna andra djur att de är giftiga. Lite så tänkte jag när jag såg tårtan: "Den kanske är farlig".
Men, sen efter frukosten, inte tårta, så åkte jag till Starbucks och träffade Lisa. Fick en present och ett jättefint kort av henne!! :D Vi satt på Starbucks en stund ute i solen med varsin Frappuccino, redigt skönt!! Sen åkte vi hem till mig. Jag tänkte baka något, först en tårta, men eftersom jag fick en tårta på morgonen så fick det bli något annat. Det blev först kladdkakemuffins, som blev misslyckade. Så det blev en kladdkaka istället. Sen testade vi tårtan, den bestod av först en tårtbotten som var typ dubbelt så tjock som en vanlig tårtbotten hemma, sen ett litet tunt lager av typ någon vaniljkräm, sen ett tårtlock som var lika tjock som bottnen var och på det var det den här gula tårtfrostningen ( = mycket socker!!) Men det var gott, väldigt sött bara, men gott :D Under tiden vi åt tårta så bokade vi även resa till Miami, eftersom vi har semester samtidigt så kan vi åka iväg tillsammans :D
Något som förstörd vår glada stämmning var ett av mina husdjur, fast den här gången var det en ny filur som hade bestämt sig att bosätta sig i mitt badrum.
Jag vet inte vad det är för något, men den var riktigt äcklig och hoppa kunde den!! :S Så han fick vara inspärrad ett tag i det här glaset innan jag var så snäll och släppte ut honom, för jag har väl berättat vad det andra alternativet är... he he he. Men eftersom det var min födelsedag och allt så kände jag att jag kunde vara lite snällare idag.
Nej, men sen på kvällen så firade vi mig lite i familjen. Grannen kom över med mat, väldigt gott! Sen blev det lite mer tårta!!
På fredagen hände inte så jättemycket, det började ösregna och det var tornadovarning så ingen vågade sig ut. Så det var sitta hemma och äta med familjen. Men på lördagen så åkte jag och hämtade Sophie och så åkte vi till Tysons corner mall för att äta lite lunch, fast det var runt två, tre tiden.. Men vi åt iallafall på T.G.I Friday. Sophie var väldigt snäll och bjöd mig på maten :) Vi satt där i godan ro och pratade och jag var nästan klar med min mat när det helt plötsligt lät att någon slog mot porslin i köket och det kom ut ett led med personal och så stannde de vid vårt bord och började sjunga "Happy, happy birthday... blablabla" (kommer inte ihåg hur det gick). Och så fick jag en efterrätt, vaniljglass med grädde och chokladsås. Då visade det sig att Sophie hade sagt till en servitris att jag fyllde år, så då bjöd de mig på detta. Gud, vad jag tyckte det var pinsamt!! Jag kände verkligen hur röd jag blev i ansiktet, men det var ändå kul. Aldrig att jag hade fått vara med om det i Sverige!! Men det var kul och gulligt av Sophie att gör det :) Det var gott också.
Sen skulle vi hämta Lisa, för vi hade bestämt att vi skulle äta på The Cheesecake Factory och kolla på bio. Fast det blev bio och sen The Cheesecake Factory. Vi kollade på What to expect when you're expecting. Den var väldigt rolig och många skådespelare som man kände igen. Sen gick vi då på restaurang, fast det blev bara en cheesecake för min del, jag var så mätt sen lunchen. Sen stack vi till ett ställe som heter Jammin Java, där fick vi våra traditionella stora X på händerna, X = under 21 = no alcohol.
På söndagen så åkte jag, Lisa och Sophie till IKEA!! Där gick man runt och drömde sig bort hur ens framtida lägenhet/boende skall se ut, vilken soffa man skall ha, om man skall ha ismaskin på kylskåpsdörren eller inte, vilka färger påslakanen skall ha. Okej, kanske inte så mycket, men lite iallafall. Sen åt man ju den traditionella Ikeamaten... eller nej, inte riktigt... Baby back ribs with fries. Inte det som man brukar ta på Ikea kanske, men det var helt okej. När man var klar med maten så var man tvungen och bestämma om man skulle köpa den där jättegosiga goldenen eller inte, om ja, skall man ha den stora för 20 dollar eller den mindre för 8 dollar!! Svårt val, svårt val.... det blev nej, det får tålas att tänkas på ett tag till. Kommer till Ikea fler gånger så då kan jag gosa med igen och bestämma mig igen om jag skall köpa den eller inte.
På kvällen, så träffade vi sedan en kompis till Sophie som hon hade träffat på au pair-skolan, Karen från Chihuahua, Mexiko och så hade vi bestämt med Ingo att vi skulle äta kvällsmat på T.G.I Friday med honom och hans kompis. Så då var det tillbaka till T.G.I Friday. Tror ni inte att de började slå i porslinet igen! Fast som tur var det inte för mig den här gången :P
Allt som allt, var det en bra födelsedag och en bra födelsedagshelg. Verkligen nöjd, även om det är annorlunda och inte fira den hemma med sina kompisar och ha det där traditionella kalaset med släkten. Men allt kan ju inte vara samma sak, förändringar är bra. :D

RSS 2.0