Fotobomb!

Orkar inte skriva så mycket så för att uppdatera lägger jag upp massa bilder istället, vilket är mycket roligare tycker jag! :D Jag var volontär en dag. Jag stod och delade ut gratis biljetter till The White House Fall Garden Tour. När mitt skift var klart så fick jag gå in i trädgården och vara väldigt nära Vita huset.
Sen har vi mitt lilla värdbarn Charlie, han fiser ganska mycket så jag fick ta på en gasmask, men den hjälpte inte så mycket ;)
Jag har fått ett nytt djur på bild också, en bönsyrsa (om jag inte har helt fel för mig)
Jag hade stor besök från Sverige. Mamma, brorsan, kusinerna och moster var här. Jag åkte först upp till New York City för att möta dem där, sen åkte jag tillbaka ner till Vienna på söndagen. De skulle sen egentligen komma ner till Washington DC på tisdagen, men så kom stormen Sandy i mellan så de kom ner på torsdagen istället.
Det har ju varit Halloween
Jag och Lisa åt lunch en dag på en pizza buffé, där serverade dem dricka i små tillbringare.
Den här helgen som var, så var det Thanksgiving. Jag hade då innan tagit kontakt med släktingar som jag har här i USA och vi bestämde att jag skulle åka upp till dem i Minnesota under Thanksgiving. En av de underbaraste helgerna som jag har haft här! Alla var hur trevliga och underbara som helst, var ganska jobbigt att lämna dem. Men där var jag bland annat på Mall of America där de har ett nöjesfält inne i mitten av köpcentrat och så var vi på en parad i Minneapolis som heter Holidazzle parade.

Grattis Mamma!!

GRATTIS MAMMA PÅ DIN tjugofjärde 25 ÅRSDAG!!! TUSEN KRAMAR FRÅN MIG OCH HOPPAS DU FÅR/HAR HAFT EN UNDERBAR DAG!! :D


RSS 2.0